вівторок, 8 листопада 2016 р.

Громади співпрацюють

В рамках проекту "Підтримка реформи децентралізації в Україні" 28 жовтня у приміщенні  Глобинської райдержадміністрації  за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ відбувся круглий стіл на тему "Побудова системи освіти в об'єднаних територіальних громадах" для відповідальних за освітній напрямок у громадах. Його організаторами  були методисти Полтавського департаменту освіти і науки, Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. Остроградського.
 Начальники відділів освіти ОТГ Кременчуцького району  Крівченко Л.В. (Недогарківська ОТГ), Надуда В.В. (Омельницька ОТГ), Беркела О.В. (Знам'янська ОТГ), Савута Ж.В. (Пришибська ОТГ), Павлиш З.В. (Піщанська ОТГ)

Учасники працювали в групах над розробкою проектів, готувалися до їх захисту.


Савута Ж.В. презентувала проект резолюції зібрання.
  
Учасники круглого столу підводять підсумки роботи.
Директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації  Харченко Олена Вікторівна в оточенні начальніків віділів освіти ОТГ Кременчуцького району. (Праворуч -  Савута Ж.В., начальник ВОКСТ Пришибської СР) на обласному заході з нагоди дня працівників освіти  (м. Полтава).

Немає коментарів:

Дописати коментар