понеділок, 19 грудня 2016 р.

Самоврядуванню громади - бути!

День місцевого самоврядування  в Україні відзначають 7 грудня

 Місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громади. 
 Дійсно, зроблено у громаді чимало, але не менше й планів маємо на майбутнє, Хочеться аби наша громада розвивалася, щоб освіта, культура, спорт і туризм були на високому рівні. Для цього всі працівники нашої сільської ради на чолі з сільським головою Валентиною Городянко,  докладають максимум зусиль. Жодне село Пришибської територіальної громади не обділене увагою.  Громада живе, квітне й розвивається завдячуючи щоденній праці органам місцевого самоврядування.
З нагои свята у Пришибському Центрі культури та дозвілля зібрались працівники органів місцевого самовряування Пришибської громади.
 Віталій Робота - в минулому Пришибський сільський голова поілився спогадами про непростий період у житті громади, коли лише розпочинали втілювати у життя грандіозні проекти розвитку сіл - газифікація, створення стаціонарнгого віідділення соціального захисту одиноких непрацездатних осіб похилого віку, масова заміна вікон у закладах освіти та культури тощо.
 Учасники хуожньої самодіяльності піготували концертно-розважальну програму, активними учасниками якої стали усі присутні.





Немає коментарів:

Дописати коментар