неділю, 17 грудня 2017 р.

Реформа освіти в дії

10 листопада 2017 року в Полтавській облдержадміністрації була проведена нарада керівників органів управління освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад за участю голови Полтавської обласної державної адміністрації В.А.Головка, директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації О.В.Харченко, голови Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації В.С.Голуба, ректора Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, голови ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації В.О.Онищенка. Пришибську громаду на нараді представляв начальник відділу освіти, культури спорту та туризму Пришибської сільської ради Баштовой Ю.П.


На нараді були розглянуті питання: особливості функціонування освітньої галузі в умовах децентралізації, про стратегію створення нового освітнього простору загальної середньої освіти Полтавської області на 2017-2020 роки в частині створення опорних шкіл, якісне харчування дітей – запорука їхнього здоров’я, про розробку та впровадження в області програми „Шкільне молоко”, про створення інклюзивно-ресурсних центрів в області, апробація проекту нового Державного стандарту початкової загальної освіти у Полтавській області,  та ін.
Зокрема йшлося про створення і розвиток мережі опорних шкіл в області, в тому числі - Пришибський освітній заклад, один з 5 опорних закладів ОТГ області. Наводились дані про результати ЗНО у 2017 році (випускники Пришибської школи показали гідний рівень знань)

Немає коментарів:

Дописати коментар