неділю, 10 липня 2016 р.

Вітання



Щорічно, у третю неділю червня, в Україні відзначається свято людей найбільш гуманної професії – медичних працівників.

17 червня в приміщенні Пришибського Центру культури та дозвілля відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника, в яких, окрім працівників закладу, прийняли участь також представники органів місцевого самоврядування, зокрема Городянко В.І., Пришибський сільський голова.

З вітальним словом виступив головний лікар Панченко М.О., який зазначив, що зараз медицина переживає не найкращі часи, але, незважаючи ні на що, медична допомога в нашому селі надається вчасно, якісно та професійно.
– Дорогі медичні працівники! – звернувся він до присутніх , – Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання, а це найголовніше у лікуванні. У день Вашого професійного свята від усієї душі бажаю Вам здоров'я, щастя та мирного неба! Низький уклін Вам за невтомну працю, щирі та відкриті серця. Нехай усе у Вас буде добре!
За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток медицини, організацію і надання висококваліфікованої медичної допомоги населенню, впровадження нових методів діагностики і лікування, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, грамотами та цінними подарунками були відзначені медичні працівники та пенсіонери медичної галузі.

Напередонні Дня медичного працівника сільський голова Городянко В.І. та працівники культури висловили представникам найгуманнішої у світі професії найтепліші слова вдячності та віру в те , що найкращі традиції медичної еліти – лікарська честь і громадська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність – будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо громаи та народу України. Побажали їм міцного здоров’я і благополуччя, так необхідних у  нелегкій та благородній справі, здоров’я  рідним та близьким!






Немає коментарів:

Дописати коментар