вівторок, 26 червня 2018 р.

Медіаграмотність - у маси!

2 червня 2018 року Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій спільно з Центром розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області розпочався перший етап навчання посадових осіб виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, відповідальних за взаємодію із засобами масової інформації, за програмою  тематичного постійно діючого семінару «Ефективна комунікація органів місцевого самоврядування із засобами масової інформації. Медіаграмотність посадових осіб місцевого самоврядування».
Серед учасників семінару - представниця Пришибської громади, вихователь ДНЗ "Чебурашка"  Юлія Пахалюк.На семінарі розглядались такі ключові питання:Комунікаційні потреби та ресурси ОТГ;Образ органів влади в уяві громадян;Які ідеї ми хочемо донести до людей;Об'єднані територіальні громади: можливості та загрози для локальних ЗМІ.Також проведені міні-лекції "Основи PR в ОТГ" та "Робота зі ЗМІ: що ми можемо запропонувати журналістам?"
 Семінар проходив у жвавій формі, ніхто не нудьгував. Постійно пропонувались цікаві завдання, де присутні ділились на команди, були в ролі влади або ж в ролі простих жителів громади. Вільно висловлювали свої думки, пропозиції, зауваження. 
"Дякуючи Юрію Ісаєву (тренеру практикуму), поїздка до м. Полтави не була марною, я отримала багато нової корисної інформації, поспілкувалась з представниками інших громад  і з нетерпінням чекаю наступного етапу навчання !!!" - поділилась враженнями учасниця семінару Юлія Пахалюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар