суботу, 13 травня 2017 р.

Ода до радости




11 травня Пришибська громада вшановувала європейські цінності. З нагоди Дня Європи були проведені урочисті заходи. Зокрема, пройшла урочиста церемонія підняття прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України.

 Право підняти прапор надається переможцям районного етапу військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"). 


Учасники  церемонії - голова Пришибської ОТГ Валентина Городянко, працівники закладів освіти та культури Пришибської сільської ради, учні Пришибської школи та жителі громади.
 З вітальним словом до присутніх звертається директор  Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лідія Полобок, яка наголошує на тому, що попри усі негаразди на Україну чекає європейське майбутнє. Аже боротьба нашого народу проти російської агресії - це боротьба не лише заради нашої незалежності та територіальної цілісністі, але й заради безпеки народів Європи.
 Після виконання Державного Гімну України прапороносці за командою сільського голови урочистим кроком виносять прапор ЄС до щогли флагштоку.



На завершення церемонії лунає Гімн Європи "Ода до  радости"
Будь твердим в лиху годину,
Поміч скривдженим давай,
Всюди правду знай єдину,
Зроду клятви не ламай,
Не знижайсь перед потужним,
Коли треба — важ життям!
Шана й слава чесним, мужнім,
Згуба підлим брехунам!
Найближчим часом у школі  вібудуться також інші заходи з нагоди Дня Європи: виставки,  конкурси, вікторини, кінолекторій,квест, гра-подорож "Галопом по Європі", тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар