четвер, 20 лютого 2020 р.

Заради сталого розвитку громади


Невдовзі  у Пришибській громаді відбудуться громадські слухання з приводу відведення земель під будівництво четвертого шламосховища Єристівського ГЗК. Яким буде вплив на довкілля нового виробничого об'єкта, як його поява позначиться на житті та здоров'ї місцевих мешканців.

 З'ясувати це намагались депутати Пришибської сільської ради,  фахівці структурних підрозділів. Вони побували на території шламового цеху, оглянули на місці роботу працівників цеху,


спостерігали за процесами по
 


поспілкувались з керівниками Єристівського ГЗК та отримали відповіді на питання, що виникали під час поїздки.













В зв'язку з карантинними обмеженнями слухання вдалось провести лише 14 червня. 32 представника пришибської громади обговорили питання щодо відведення земельних ділянок під розміщення четвертого відсіку хвостосховища ТОВ "Єристівського ГЗК" відповідно до детального плану території Пришибської сільської ради Кременчуцького району (за межами населених пунктів)" та одностайно ухвалили рішення про надання дозволу на відведення земельних ділянок під розміщення четвертого відсіку хвостосховища ТОВ "Єристівського ГЗК" відповідно до детального плану території Пришибської сільської ради Кременчуцького району (за межами населених пунктів) за умови виконання вимог комісії по вивченню питання виділення земель під будівництво четвертого відсіку хвостосховища ТОВ "Єристівського ГЗК.

Немає коментарів:

Дописати коментар