середу, 4 липня 2018 р.

Медична реформа




З 1 січня 2018 року в Україні вступила  в дію медична реформа. Звичайно, зміни відбуваються і в нашій Пришибській ОТГ. Проводяться наради, семінари, дискусії для вдалого реформування медицини.

5 липня 2018 р. об 11.00 в зеленому залі обласної державної адміністрації відбулася нарада «Забезпечення громадян ліками і медичними виробами, реформування системи охорони здоров’я». До участі в нараді були запрошені заступники голів з гуманітарних питань, головні лікарі обласних лікувальних закладів, центральних районних лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги.
Для того, щоб ЗМІ доступно змогли донести  корективи в медицині до кожного громадянина 7 липня 2018 р. о 13.45 у м. Полтава відбудеться семінар для журналістів  «Як писати про освітню медичну реформу». Навчальний захід буде проводить Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки програми «U-LEAD з Європою». На семінар запрошується Носенко В. О.  директор КНП центру ПМСД Пришибської сільської ради для участі в дискусії «Реалізація медичної реформи в Полтавській області».
Мета дискусії: знайти спільну мову між представниками засобів масової інформації та представниками освітянської галузі області з огляду на проведення реформи; допомогти нівелювати міфи та страхи перед змінами в галузі.
У заході візьмуть участь понад 20 журналістів Полтавської області, керівники управлінь освіти та науки і охорони здоров’я Полтавської ОДА, представники громадських організацій. Модератор дискусії – медіа-тренер Інна Гадзинська.

Немає коментарів:

Дописати коментар