понеділок, 12 листопада 2018 р.

Мультимедійна дошка у сучасному освітньому процесі


   Сьогодні, 12 листопада, в приміщенні Пришибської ЗОШ пройшов майстер-клас по використанню інтерактивної дошки для вчителів школи та вихователів ДНЗ «Чебурашка».


   Денис Вікторович Назаренко, спікер компанії «INTBOARD», приїхав з м. Конотопа, Сумської області для того, щоб поглибити знання педагогічних працівників про використання сучасного обладнання в освітньому процесі.


  Спочатку спікер розповів про те, що інтерактивні комплекти компанії користуються великою популярністю як серед ВНЗ, загальноосвітніх шкіл, дитячих садків, так і підприємств. Тому у 2018 р. «INTBOARD» займає 40% тендерного ринку України з інтерактивного обладнання. Мультимедійні дошки компанії сертифіковані і повністю відповідають технічним характеристикам, зазначеним Міністерством освіти і науки України (згідно з наказом №704 від 22.06.17).
   Потім Денис Вікторович розповів освітянам про переваги використання інтерактивного обладнання у роботі, детально познайомив присутніх з можливостями програмного забезпечення «Intboard». Програма призначена для легкого створення і пошуку матеріалів, що робить заняття для дошкільнят чи урок для учнів більш цікавим, продуктивним та сприяє швидкому засвоєнню матеріалу завдяки яскравості.
  Використовуючи мультимедійне забезпечення, освітяни мають змогу застосовувати обладнання у будь-якій сфері, навіть на уроках з алгебри, геометрії, адже програма містить різноманітні фігури та інструменти для вимірювання: лінійки, навіть циркуль.  За допомогою простого і зрозумілого інтерфейсу педагоги легко засвоюють правила користування, а діти із задоволенням навчаються.


   

Кожен із присутніх дізнався для себе щось нове, переконався у тому, що мультимедійне обладнання значно спрощує форму підготовки до уроків, занять, заощаджує час, підвищує ефективність засвоєння інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар