середу, 7 листопада 2018 р.

Єднаймося, бо ми того варті


9 листопада, у день української писемності та мови члени й членкині координаційної ради з національно-патріотичного виховання виконкому Пришибської сільської ради на своєму черговому засіданні підвели підсумки своєї роботи у 2018 році. 


Йшлося, зокрема про здобутки і проблеми у роботі з національно-патріотичного виховання в громаді. В ході обговорення учасники засідання внесли пропозиції щодо змін у складі координаційної ради, включення до її складу представників закладів культури, дошкільного освітнього закладу, а також - громадських активістів та учасників проведення АТО. Крім того присутні наголосили на тому, що ефективність роботи з національно-патріотичного виховання дітей та молоді буде ефективною лише за умови широкого залучення до участі у акціях дорослих жителів громади.  


По закінченню засідання члени координаційної ради та запрошені до участі у засіданні працівника  приєднались до написання всеукраїнського радіодиктанту національної єдності спільно з учнями і педагогами школи. Крім 27 старшокласників та 9 дорослих - педагогів школи та працівників структурних підрозділів Пришибської громади, диктант писали 8 працівників ДНЗ "Чебурашка".

Немає коментарів:

Дописати коментар