середу, 21 листопада 2018 р.

Щодо роботи Ради регіонального розвитку Пришибської ОТГ



   12 листопада в Києві, під головуванням Президента України Петра Порошенка, відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку. У засіданні взяли участь голови обласних, районних та міських рад, обласних та районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад.
  Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку доручив представникам регіональної влади розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.
 «Необхідно подолати спорадичність і певний хаос в реалізації політики розвитку регіонів. Тому ставлю регіональній владі завдання розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити їх із суспільством і громадами, і прийняти їх на рівні громад. Кожна територія повинна визначити свої переваги і пріоритети, на основі яких на ваших дорожніх картах  з’являться першочергові об’єкти, які будуть маркерами розвитку», - наголосив він.
  Глава держави додав, що кожен член громади повинен мати можливість володіти інформацією про те, що буде зроблено у 2019-2021 році, і куди підуть зароблені кошти громади.
  «Наявність таких перспективних планів із затвердженими громадою проектами, механізмами фінансування, в рази підвищить інвестиційні перспективи територій. І виграє той, хто буде першим», - сказав він.
   Президент зауважив, що і держава знайде можливість співфінансувати багато із цих проектів. «Тому, закликаючи вас до ухвалення планів розвитку, ми не зазіхаємо на кошти місцевого самоврядування. Це кошти, які ви будете самі визначати як використовувати. Навпаки – пропонуємо фінансову допомогу в реалізації особливо значимих проектів. Підставимо державне плече», - сказав Глава держави.
 Відповідно, Пришибська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області видала розпорядження №215 від 19.11. 2018 р «Про раду регіонального розвитку Пришибської ОТГ» про створення ради регіонального розвитку при виконавчому комітеті Пришибської сільської ради та затвердження її складу.

Склад
Ради регіонального розвитку  при виконавчому комітеті Пришибської сільської ради

№п/п

                П.І.Б
        Посада
1
Голова Ради

Городянко Валентина Іванівна
Сільський голова
2
Заступник голови Ради
Каламбет Наталія Яківна
Секретар сільської ради
3
Виконавчий секретар Ради
Яремко Ірина Василівна
Начальник відділу планування, фінансово-економічного розвитку, обліку та звітності
4
Члени Ради
Дудник Катерина Анатолівна
Спеціаліст - землевпорядник
5

Ломейко Віра Вікторівна
Начальник загального відділу
6

Марчук Анжеліка Ігорівна
Спеціаліст з інфраструктури
7

Сновальова Аліна Олександрівна
Юрист
8

Ємець Ніна Іванівна
Головний бухгалтер
9

Тарасова Тамара Леонідівна
Начальник відділу праці та соціального захисту населення
10

Полобок Лідія Василівна
Директор Пришибської ЗОШI-III ступенів
11

Пахалюк Юлія Ільдусівна
Вихователь ДНЗ «Чебурашка»
12

Макаренко Олександра Василівна
Директор Пришибського ЦКД
13

Бражник Ірина Олексіївна
Директор сільського будинку культури с.Кобелячок
14

Носенко Валентина Олексіївна
Директор КНП «Центр ПМСД Пришибської сільської ради»
15

Галушкіна Ганна Іванівна
Фахівець з соціальної роботи
16

Черепаха Таїса Михайлівна
Староста сіл Кобелячок та Малики
17

Турчак В’ячеслав Євгенійович
Голова постійної комісії з питань планування , фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, прав людини, законності, депутатської етики
18

Удовицький Юрій Анатолійович
Голова постійної комісії містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи
19

Шуба Олексій Вікторович
 Голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту та охорони здоров’я і соціального захисту населення

  Також склала графік проведення засідань Рад регіонального розвитку та обговорення перспективних планів розвитку територій на 2019-2021 рр.


Немає коментарів:

Дописати коментар